The Brief

The redesign process focused on modernising the look and feel of Rhymney Hub Library, providing spaces for events, activities, quiet study, group work, and children’s engagement, as well as a new accessible children’s library on the ground floor.

They also wanted to create private office spaces, enabling people to connect virtually or physically with council officers and external partners.

The Solution

A purpose-built community learning hub and training space
This included a state-of-the-art training suite, equipped with DDA compliant peripherals, facilitating inclusive access for all residents. The library’s office and meeting spaces were upgraded to provide modern, vibrant, facilities. This created an environment conducive to collaboration, community engagement, and problem-solving.

Download The Rhymney Hub Library Case Study

Get inspired with Rhymney Hub Library

Case Studies

From transformative library designs to innovations in educational spaces, delve into the success stories that define our expertise.

CERN

International

The Grammar School at Leeds

Secondary Schools & Colleges

Rhymney Hub Library

Public

Meadow High School

Secondary Schools & Colleges